Kunstschaatsclub Thialf

Dé kunstschaatsclub van Friesland!


Nieuws

Opening KCThialf seizoen 2021-2022

Wat hebben we op 18 september het seizoen geweldig geopend. Niet alleen waren de trouwe leden weer aanwezig, maar we mochten ook heel veel nieuwe proeflessers verwelkomen. Iedereen heeft genoten!

Nieuws

view:  full / summary

Finale Nationale Kampioenschappen Kunstrijden

Posted on March 24, 2019 at 8:10 AM

Op 23, 24 en 25 maart 2019 zijn de KNSB Nationale Kampioenschappen Kunstrijden gehouden in Utrecht. Vanuit KCThialf hadden drie rijdsters zich gekwalificeerd, namelijk Anna de Groot in de MIni's en Lucinda van der Meulen, Lydia van der Meulen en Sarai Stumpe in de Junioren B. Helaas kon Lydia niet aan de finale deelnemen ivm een blessure.


Anna is uiteindelijk op een 6e plaats geeindigd, Lucinda op een mooie 2e plaats en Sarai heeft de 1e plaats bemachtigd en mag zich Nederlands Kampioen noemen! Gefeliciteerd meiden en uiteraard ook onze felicitaties naar onze hoofdtrainster Carla Hoving!KCThialf Clubdag

Posted on March 16, 2019 at 9:45 AM

Op 16 maart 2019 heeft KCThialf het seizoen afgesloten met een geweldige Clubdag. Alle leden hebben hun kür kunnen rijden en daarnaast kwamen enkele showküren aan bod en werd de dag afgesloten met een club-battle.
Rss_feed